.

FitnessArt CF

“It’s always seems impossible until it’s done”

To CF αποτελεί ίσως το πλέον ολοκληρωμένο πρόγραμμα προπόνησης παγκοσμίως, καθώς αναπτύχθηκε για να γυμνάζει ολόκληρο το σώμα και όχι μεμονωμένες μυϊκές ομάδες. Συνδυάζοντας ασκήσεις από την άρση βαρών, την ενόργανη γυμναστική και τον στίβο
θα προετοιμάσει αρμονικά το σώμα σας, ώστε να φτάσει σε επίπεδα που ξεπερνούν κάθε προσδοκία που είχατε μέχρι σήμερα.

Read More

WOD

“Every day is a chance to get better”

Το πρόγραμμα ξεκινάει με γενικό ζέσταμα, για να διεγείρουμε την κυκλοφορία του αίματος στο σώμα, συνεχίζεται με ειδικό ζέσταμα, επικεντρωμένο στις ασκήσεις του προγράμματος της ημέρας (WOD – Workout Of the Day) και στην τεχνική των ασκήσεων και συνεχίζεται με το WOD, το οποίο διαρκεί περίπου 10-20 λεπτά και συνδυάζει ασκήσεις με βάρη, ασκήσεις με το βάρος του σώματος και αερόβια προπόνηση. Το πρόγραμμα τελειώνει με αποθεραπεία με χαμηλής έντασης αερόβιες και διατατικές ασκήσεις.

On Ramp

“You don’t have to be great to start, but you have to start to be great”

Το On-Ramp είναι το WOD των αρχαρίων. Διδάσκει τις θεμελιώδεις κινήσεις του CF καθώς και μία πληθώρα άλλων ασκήσεων που χρησιμοποιούνται συχνά κατά τη διάρκεια του WOD (Workout of the day). Στο On-Ramp θα προετοιμάσετε αρμονικά το σώμα σας και θα μάθετε όλες τις τεχνικές και τις ασκήσεις που απαιτούνται ώστε μετά από 10-12 προπονήσεις να είστε απόλυτα έτοιμοι να ακολουθήσετε το πρώτο σας WOD.
Επίσης, στο On-Ramp θα μάθετε τη γλώσσα και την ορολογία του CF.

Indoor Cycling powered by Stages SC3 Indoor Bike.

“The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow”

ENDORSED BY THE WORLD’S MOST PRESTIGIOUS STUDIOS (soul cycle, equinox)

Στο γυμναστήριό μας θα βρέιτε μια απο τις καλύτερες indoor Cycling αίθουσες στην Ελλάδα.
Διαθέτει 20 STAGES SC3 bikes το καλυτερο ποδήλατο της παγκόσμιας αγοράς.

Οι καθηγητές μας είναι πιστοποιημένοι Instructors με μεγάλη προπονητική εμπείρια, πλήρως καταρτησμένοι στα νέα δεδομένα του indoor cycle – watt training, Video Mix.
Read More

Sprint Powered By Stages SC3 indoor Bike

Smash your GOALS faster”

“…it’s about measuring power, measuring your results. How much effort do you have to put in to get the results that you desire? Everything is about knowledge and technology.”

Τι είναι το SPRINT?

To SPRINT είναι υψηλής έντασης διαλλειμάτική προπόνηση διάρκειας 30 λεπτών. Είναι γρήγορο και σκληρό πρόγραμμα το οποίο αποφέρει τάχιστα αποτελέσματα με την ελάχιστη καταπόνηση στις αρθρώσεις.

Συμμαχος μας σε αυτο το Hiit πρόγραμμα είναι το καλύτερο ποδήλατο της παγκόσμιας αγοράς STAGES SC3 ιδανικό για διαλειματική προπόνηση καθώς πέρα από ότι πρόκειτε για μαγνήτικο ποδήλατο με βατόμετρο μεγάλης ακρίβειας έχει μια μοναδίκη λειτουργία το sprint shift για γρήγορες αλλαγες στην αντίσταση.

Read More

TRX

Make your body weight a personalized workout
you can never outwork or outgrow.

Το TRX® είναι ένα ειδιικό είδος προπόνησης όπου με τη βοήθεια ενός ανθεκτικού ιμάντα με λαβές, ο ασκούμενος εκτελεί μια μεγάλη ποικιλία ασκήσεων και στις τρεις διαστάσεις, χρησιμοποιώντας το βάρος του σώματός του.

Read More

Pilates

pilates

“The mind when housed within a healthful body possesses a glorious sense of power” Joseph Pilates

Η μέθοδος Pilates είναι ένα μοναδικό σύστημα εκπαίδευσης σώματος, ένα πρόγραμμα φυσικής και θεραπευτικής αγωγής. Είναι μια δυναμική διαδικασία μέσα από την οποία ένα άτομο γνωρίζει, ελέγχει και τελικά βελτιώνει το σώμα και έμμεσα και το πνεύμα.

Read More

Running Club

”We create Healthy Habits, not Restrictions”

Τα οφέλη του τρεξίματος είναι αδιαμφισβήτητα: Βελτίωση αντοχής, κάψιμο λίπους, ευεξία, μείωση πιθανοτήτων για καρδιακά νοσήματα – εγκεφαλικά – διαβήτη -παχυσαρκία, βελτίωση της διάθεσης, προστασία από ψυχικές διαταραχές και πολλά ακόμα.

Read More

Gymnastics Level 1

“Don’t practice till you get it right. Practice till you can’t get it wrong.”

Η ενόργανη γυμναστική είναι Ολυμπιακό άθλημα και αποτελεί την βάση όλων των αθλημάτων καθώς μέσα από την προπόνησή της προσφέρει απόκτηση ισορροπίας, ευλυγισίας και ευκινησίας.

Read More

Gymnastics Level 2

“Don’t practice till you get it right. Practice till you can’t get it wrong.”

Η ενόργανη γυμναστική είναι Ολυμπιακό άθλημα και αποτελεί την βάση όλων των αθλημάτων καθώς μέσα από την προπόνησή της προσφέρει απόκτηση ισορροπίας, ευλυγισίας και ευκινησίας.

Read More

12

VIRTUAL TRAINING