.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Το FITNESSART είναι ένας πλήρως εξοπλισμένος πολυχώρος εκγύμνασης στα βόρεια προάστια. Όραμα και μοναδικός μας στόχος είναι, μέσα από την ποικιλία και ποιότητα των προγραμμάτων μας, τον σωστό προπονητικό σχεδιασμό τους, τον κατάλληλο αθλητικό εξοπλισμό και το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας, να σας προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη πρόταση γυμναστικής και μια μοναδική εμπειρία προπόνησης, με σκοπό να είστε πιο υγιείς και λειτουργικοί στην καθημερινότητα σας, ώστε να πετύχετε τους προσωπικούς σας στόχους και η γυμναστική να γίνει τρόπος ζωής.

Στο FITNESSART πιστεύουμε ότι η άσκηση συντελεί στην ψυχολογική ισορροπία
και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής. Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε και να σας βοηθήσουμε να πετύχετε τους στόχους σας.

cf

FitnessArt CF

To CF αποτελεί ίσως το πλέον ολοκληρωμένο πρόγραμμα προπόνησης παγκοσμίως, καθώς αναπτύχθηκε για να γυμνάζει ολόκληρο το σώμα και όχι μεμονωμένες μυϊκές ομάδες. Συνδυάζοντας ασκήσεις από την άρση βαρών, την ενόργανη γυμναστική και τον στίβο θα προετοιμάσει αρμονικά το σώμα σας.

Περισσότερα…

gl1

Gymnastis Level 1

Η ενόργανη γυμναστική είναι Ολυμπιακό άθλημα και αποτελεί την βάση όλων των αθλημάτων καθώς μέσα από την προπόνησή της προσφέρει απόκτηση ισορροπίας, ευλυγισίας και ευκινησίας. Στο Gymnastics Level 1 γίνεται η εκμάθηση στις βασικές αρχές της Ενόργανης.

Περισσότερα…

gl2

Gymnastics Level 2

Η ενόργανη γυμναστική είναι Ολυμπιακό άθλημα και αποτελεί την βάση όλων των αθλημάτων καθώς μέσα από την προπόνησή της προσφέρει απόκτηση ισορροπίας, ευλυγισίας και ευκινησίας. Στο Gymnastics Level 2 γίνεται εκμάθηση πιο σύνθετων ασκήσεων.

Περισσότερα…

spinning

Spinning

Το γυμναστήριό μας είναι επίσημος αντιπρόσωπος της Spinning® στην Ελλάδα. Διαθέτει 11 γνήσια Spinner® bikes και οι καθηγητές μας είναι πιστοποιημένοι Instructors από την εταιρεία Spinning®, τη μεγαλύτερη κοινότητα indoor cycling διεθνώς.

Περισσότερα…

olw

Olympic Weight Lifting

Η Ολυμπιακή άρση βαρών αποτελεί εδώ και πάρα πολλά χρόνια εργαλείο προπόνησης για τα περισσότερα αθλήματα (στίβος, πάλη, μπάσκετ κ.λπ.) καθώς αναπτύσσει ταυτόχρονα τη δύναμη, την εκρηκτικότητα και τον μυϊκό συντονισμό ενώ παράλληλα προάγει την ευλυγισία των μυών και την σταθερότητα των αρθρώσεων.

Περισσότερα…

mobility

Mobility – Stretching

Το Mobility – Stretching είναι το ιδανικό πρόγραμμα για όσους θέλουν να ανακτήσουν ή να διατηρήσουν την μυϊκή τους ελαστικότητα, την ευλυγισία και το εύρος κίνησης στις αρθρώσεις τους.

Περισσότερα…

grit

Grit

Το GRIT αποτελεί διαλειμματική προπόνηση υψηλής έντασης, διάρκειας 30 λεπτών. Μικρά σετ μέγιστης έντασης διακόπτονται από μικρά διαλείμματα αποκατάστασης. Υπάρχουν 3 διαφορετικές σειρές GRIT.

Περισσότερα…

cx

CX Work

Το CX είναι 30 λεπτών προπόνηση κοιλιακών, ραχιαίων, γλουτών. Θα σας χτίσει ένα πολύ δυνατό, σταθερό κορμό και πυρήνα με αποτέλεσμα να κινήστε και να εκτελείτε με ασφάλεια όλες τις καθημερινές και αθλητικές σας δραστηριότητες.

Περισσότερα…

yoga

Yoga Cross Align

Οι άνθρωποι προτιμούν τη Υoga για πολλούς και διάφορους λόγους. Μερικοί άνθρωποι έρχονται με προβλήματα στην πλάτη λόγω κακής στάσης, μερικοί με πνευματικές φιλοδοξίες, ορισμένοι ελπίζοντας να ανακουφίσει το άγχος τους.

Περισσότερα…

box

Boxing Style

Ένα πρόγραμμα το οποίο ακολουθεί όλη την προπόνηση της πυγμαχίας χωρίς όμως το κομμάτι της επαφής με τον αντίπαλο. Θα απογειώσει την φυσική σας κατάσταση, ευκινησία και ταχύτητα σας ενώ παράλληλα, θα σας βοηθήσει να κάψετε άπειρες θερμίδες.

Περισσότερα…

master-class

FitnessArt CF MAster Class

Το Master Class αποτελεί το WOD των προχωρημένων. Αθλητές που ασχολούνται χρόνια με το CF και κατέχουν όλα τα skills που απαιτούνται για να δοκιμάσουν κάτι ακόμα πιο απαιτητικό.

Περισσότερα…

heavy-day

Heavy Day

Με την μυϊκή ενδυνάμωση είμαστε πιο αποδοτικοί στην προπόνησή μας. Αποκτούμε πιο σταθερές και δυνατές αρθρώσεις και περιορίζουμε σημαντικά το ενδεχόμενο τραυματισμών.

Περισσότερα…

on-ramp

On Ramp

Το On-Ramp είναι το WOD των αρχαρίων. Διδάσκει τις θεμελιώδεις κινήσεις του CF καθώς και μία πληθώρα άλλων ασκήσεων που χρησιμοποιούνται συχνά κατά τη διάρκεια του WOD (Workout of the day).

Περισσότερα…

wod

WOD

Το πρόγραμμα ξεκινάει με γενικό ζέσταμα, για να διεγείρουμε την κυκλοφορία του αίματος στο σώμα, συνεχίζεται με ειδικό ζέσταμα, επικεντρωμένο στις ασκήσεις του προγράμματος της ημέρας (WOD – Workout Of the Day).

Περισσότερα…

open-gym

Open Gym

Ελεύθερο γυμναστήριο για να εκτελείτε όποιο πρόγραμμα γυμναστικής εσείς θέλετε, χωρίς να ακολουθείτε κάποιο γκρουπ. Δοκιμάστε ασκήσεις που σας δυσκολεύουν, προετοιμαστείτε για το επόμενο WOD ή απλώς… ιδρώστε κατά βούληση.

Περισσότερα…

training

Personal & Small Group

  • Τα προγράμματα Personal Training του FitnessArt είναι ένα επίπεδο παραπέρα. Είναι προπόνηση δίχως όρια.
  • Μέσα από το personal programming σας δίνεται η δυνατότητα…
  • Ανακαλύψτε μία νέα διάσταση στη γυμναστική με τα small group training του FitnessArt.

Περισσότερα…

running club

Running Club

Τα οφέλη του τρεξίματος είναι αδιαμφισβήτητα: Βελτίωση αντοχής, κάψιμο λίπους, ευεξία, μείωση πιθανοτήτων για καρδιακά νοσήματα – εγκεφαλικά – διαβήτη -παχυσαρκία, βελτίωση της διάθεσης, προστασία από ψυχικές διαταραχές και πολλά ακόμα. Για όλους αυτούς τους λόγους δεν θα μπορούσε να λείπει από τον προγραμματισμό μας.

Περισσότερα…

UA-17579210-1